Companie

Agentia OPEN ADVERTISING exista pentru a ajuta produsele si companiile sa isi construiasca o identitate, sa creeze o imagine acestora si sa isi mentina reputatia.

Desi am inceput ca fiind un boutique de creatie, cresterea business-ului companiilor client, au facut facut ca si nevoile acestora sa ceara o mai mare acoperire de servicii din partea noastra.

Am evitat inca de la inceput ideea de a face de toate intr-o singura companie, de aceea am am dezvoltat competentre pe mai multe zone de activitate din spectrul advertisingului. Astfel ca s-au creat servicii specializate, in ideea de a intalni intr-un mod cat mai profesionist nevoile clientilor nostri.

Consideram ca promovarea este un instrument strategic de management, ajutand la indeplinirea obiectivelor strategice ale companiilor.

In anul 2008 compania OPEN ADVERTISING a fost infiintata, ca raspuns la solicitarile venite din zona productiei publicitare, pentru a raspunde cat mai optim cerintelor clientilor nostri printr-un departament specializat. In prezent compania ofera servicii de import materiale promotionale, productie materiale promotionale, productie publicitara, servicii de tipar si personalizare si produse speciale de sezon (agende, calendare, felicitari si cadouri de sezon).

Incercam sa raspundem solicitarilor nu doar prin servicii de buna calitate, asta insemnand termene ferme, costuri competitive, si consultanta la elaborarea oricarui proiect, si un managemet al proiectelor cat mai operativ, ci si prin servicii extra cum ar fi: machetare si DTP gratuite, livrare gratuita oriunde in tara, indiferent de cantitate sau valoare, si programe speciale de beneficii pentru clientii lostri fideli.

Astfel ne propunem ca prin rezultateale muncii noastre sa devenim un reper in industrie.