Produse promotionale customizate

In prezent se pot realiza produse personalizate pentru echipa ta sau pentru a crea produse unicat cu designul propriu. O echipa cu o identitate bine conturata iti va aduce multiple beneficii de imagine, creint un impact memorabil clientilor care intra in contact In acest scop se poate combina traditionalul cu creativitatea , deoarece tehnologia o permite.

Papion Bretele Socks
PAPIOANE PERSONALIZATE
Papion realizat din  jacquard cu sigla tesuta sau imprimata serigrafic sau digital. Papionul prevazut cu un sistem de prindere confortabil si adaptabil pe circumferinta gatului. Forma clasica este de 5,5 x 12 cm. Cantitatea minima este de 20 pcs
BRETELE PERSONALIZATE
Bretelele sunt tesute sau imprimate in functie de culorile pantone dorite. Materialul este Elastic + Polyester. DImensiunea: 3,5 x 120cm (+10cm). Orice dimensiune speciala sau culoare or design este acceptabila in intervalul: 3,5 – 5 cm. Elastic tesut & si cusut cu with intarituri.
Cantitatea minima este de 100 buc / model.
SOSETE PERSONALIZATE
Sosetele sport din bumbac cu  posibilitatea de a aplica designul si sigla proprie prin sublimare. De asemenea este un accesoriu cu o mare vizibilitate mai ales cand are un design atragator, in secial atunci cand face contrast cu tinuta.
Cantittate minima: 50 buc / model (2 marimi)
 Pins-butoni  scarves  Cravata-liceu7
PINS & BUTONI DIN ARGINT PERSONALIZATI
Pinsurile si butonii sunt un accesoriu obligatoriu in vestimentatia corporate, la fel de importante precum cravata, batista sau papionul.
Scopul acestor obiecte este ca in ansamblu sa creeze o unitate stilistica si sa construiasca o identitate vizuala sustinatoare. Depinde de asteptarile dvs, de forma individuala sau a siglei. Ele pot fi realizate din argint de 925 carate, din inox sau sau alama suflata. FInisarea poate fi argintie sau aurie mata sau lucioasa.
ESARFE  PERSONALIZATE
Imprimam esarfe pe matase, polyester, modal, viscose sau  bumbac folosinf print digital. Materialul utilizat pentru print poate fi:  satin, twill, georgette, crepe. DImensiuni standard pentru esarfe: 55x55cm, 67x67cm, 85x85cm, 30x130cm, 40x160cm. Cantitatea minima este de 50 pcs.
CRAVATE PERSONALIZATE
Design individual cu logo tesut, realizate din matase naturala, poliester sau microfibra. Sigla este creata on looms while weaving the fabric, Poate fi plasata pe fata sau spatele cravatei.. In functie de cerintele clientului putem realiza si serigrafie pana la 8 culori liniare. sau sa printam cu cerneala digitala.Cantitatea minima este de 20 pcs.
 Multifunctionale  Bandana  Fular
BANDANE MULTIFUNCTIONALE PERSONALIZATE
Bandana multifunctionala poate fi utilizata in orice situatie in activitatile outdoor. Nu doar ca protejeaza capul dar si intreaga fata sau gatul. Este imprimata digital si se poate personalizaintegral pe microfibra. Dimensiunea standard a produsului finit este de  50×25 cm. Cantitatea minia este de 10 pcs.
BANDANE CLASICE
PERSONALIZATE
Bandana este un fel de batista pe cap, la gat sau la mana. In functie de model se poate realiza imprimarea prin serigrafie sau digital. pe s suport de poliester sau bumbac. Dimensiunea standard este de 50×50 cm. Cantitatea minima este de 20 buc.
FULARE PERSONALIZATE
Salurile cu sigla tesuta pot fi realizate din matase sau viscoza. Dimensiunea standard este de 30×180 cm or 60×180 cm. Cantitatea minima este de 100 buc.