Rombat

Rombat SA, cu sediul central in Bistrita, este in prezent cel mai mare producator de baterii auto din Romania. Compania este lider national inca din 1997. Pozitia pe care o pastreaza compania de peste 10 ani este rezultatul investitiilor, satisfactiei clientilor si imbunatatirii constante a mediului de lucru.

Capacitatea de productie a companiei este de peste 2 milioane de baterii pe an. Portofoliul de produse include peste 60 de tipuri de baterii, grupate in clasele : Premier, Tornada, Cyclon, Calciu, Pilot, Terra Pro, Terra Plus, Terra,Terra 2S, Forte, Star, baterii Moto si UPS-uri. Compania Rombat furnizeaza baterii pentru Dacia si este nominalizata in panelul de furnizori regionali Renault. Din 2008 Rombat furnizeaza si baterii pentru Peugeot-Citroen, in Slovacia.

In prezent numarul total al angajatilor depaseste 600. Reteaua de service a companiei cuprinde de asemenea peste 100 de reprezentante in toata tara.

Produsele Rombat au ajuns in tari ca: Franta, Italia, Germania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Republica Moldova, Grecia, Croatia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Finlanda si multe multe altele.

Proiecte realizate